Bekrachtiging door klank is een sessie op basis van een 5000 jaar oud concept waarin ik gebruik maak van Gongs, klankbuizen en andere symphonic instrumenten. Tijdens zo’n sessie kunt u lekker gaan loungen zodat u geheel omarmd wordt door deze klanken.

Na ongeveer 5 sessies zult u de energie steeds sterker gaan ervaren als een herinnering die al heel lang in u aanwezig is. Deze herinnering is door alle prikkels die van buitenaf op u worden geprojecteerd meestal verdwenen, waardoor uw innerlijke bewustzijn wordt overschaduwd.

De klanken van de Gongs en de andere instrumenten die ik gebruik zijn ontworpen op uw innerlijke resonantie zodat deze herinnering weer ervaren kan worden.  Dit leidt tot een diepe ontspanning waardoor rusteloosheid verdwijnt en het bewustzijnverhogend werkt. De ervaring leert ook dat klankbekrachtigingen de inspiratie die u bent kwijt geraakt weer kunt terughalen.

Deze klankbekrachtigingen kunnen ook op locatie worden gegeven, hier zijn echter wel reiskosten aan verbonden.

Heeft u vragen of wilt u een graag een klankbekrachtiging ervaren?
Ik ben te bereiken via cliqfrequency@gmail.com