KlankSCAPES – GongBad

Wat u hier op de foto ziet is niet wat het lijkt vanuit een standaard asiociatie, wat u ziet kunt u eigenlijk pas intrepeteren als u de klankscapes sympho’s uit deze Galactica Percussie gehoord en gevoeld hebt.

Wat ik beweeg via dit instrumentarium is dat we vanuit de diepe verbondenheid met onszelf verbinden met elkaar, en daar ontstaat het klankspel uit.

Het gehele spel ontstaat in het NU moment.

Met de solo percussie waarvan diverse Gongs, klankbuizen en andere symphonic instrumenten ontstaan soundscapes, met pro gast musici, waardoor de beleving en het binnenkomen van de klank dieper zal zijn.

De stilte van ons Ware Zelf en Klank zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het horen en voelen van deze klanken geeft ons de mogelijkheid naar binnen te keren naar de innerlijke Stilte die wij Zelf in essentie Zijn(Akasha) en alle geconditioneerde reacties en asociaties even mogen verstillen. Het weer verbinden met de innerlijke stilte brengt ons in een staat van diepe ontspanning. Vanuit ontspanning verbinden met klank stelt ons in staat om op een diepe laag te verbinden met onszelf, waardoor het bewustzijn kan gronden IN ons lichaam.

Ik werk in m’n eigen ruimte op afspraak te Overberg, voor max.22pers 1,5m of voor echtparen die dit even samen wensen te ervaren als kleine tussen reset impuls in uw relatie. (we hebben ontdekt dat dit een zacht mooi helend effect heeft in deze tijd. Wetenschappelijk bewezen al in 20minuten, wordt al uw gehele atoomstructuur zeer kundig door mij in uw volledige lichaam geharmoniseerd via deze klanken, waardoor u weer even rustig kunt bewegen in het leven)

Er zijn 7 sessies van 1 uur minstens nodig om weer te ontdekken wat voelen is en in een neutrale balans te zijn in het leven en bewegen van uw levens proces in het nu, zodat u weer krachtiger en vreugdevol het leven anders gaat waarnemen en gewaar bent.

In deze wijze van frequency delen krijgt u ruimte en adem om meer te kunnen voelen vanuit een kant van uzelf die van binnenuit ontvouwt.

Via deze link kunt u tzt ook 1x in de 2 maanden en sessie in Alkmaar bijwonen. https://wakkerbewustzijn.nl/activiteit/sympho-scapes-gongbad-jeux-de-glace/

Vanaf nu werk ik ook samen met Alida Holwerda in deze bekrachtiging in klank, een bijzonder warm professionele Bugel musicus en dirigente, u zult nog veel van onze samenwerking vernemen, 2023 is al in design om te touren samen. Het 4e concert geven we op 10 juni, klik hieronder om te boeken: http://www.alidaholwerda.nl

U kunt ook op www.spiritconnection.nl zien hoe ik dit in het groot deel met velen. Hoor graag van u als u een sessie pakket wenst en info via contact.

Met Jyoti Verhoeff werk ik ook samen in improvisatie scapes http://www.jyotiverhoeff.nl , heel bijzonder hoe zij klank absorbeerd en benaderd.

Tsoy Impro Jyoti en Symphopercussion
Fraukje & Jyoti

cliqfrequency@gmail.com

info als je komt:
Graag nodigen wij iedereen uit in onze helende frequenties die ons naar onze Bron laten voelen.
Dat we samen hierin kunnen “zijn”.(zie ook de info en adres via de Flyer)

Als je komt neem dan een waterfles mee, een camping matrasje, je lievelings kussen en een passend dekentje.

We hebben na de Sound Journey gratis koffie en thee voor iedereen.

Verder kun je er ook op uit van tevoren of erna hier in het woud natuurlijk, zorg wel dat je echt een 20min voor het begint ligt of (zit hebben wij) in de Gallery.
Ook als je daar de mogelijkheid voor hebt, kun je nadien op de Amerongseberg bij het Pannekoeken restaurant terecht of bij onze chaletparkrestaurant op de hoek terecht voor een Warme hap of Friet.

We hebben er weer zin in, tot gauw.
Boek op tijd, want we kunnen maar max.22 gasten ontvangen.

Als het volgeboekt is vermeld ik dat hier op de website.