nectar

Nectar verklankt essentie als ontspanning, stilte en inspiratie voor lichaam, hart en ziel.
Het verklanken is vanuit onze intuïtieve  instrumentale sfeer musiceren, waar mensen de essentie kunnen ervaren in klank. Wij musiceren ook in 432Hz.
Wij verklanken het huidige moment in passende stemming en ook composities zijn uitvoerbaar, bijvoorbeeld de werken van Hildegard von Bingen Grunkraft die wij vaak fuseren met onze duitse sopraan Ute Kreidler.

Hiervan hebben wij ook een cd album welke u via onderstaande link kunt bestellen.
https://www.spirit-antiqua.de/de/weitere-projekte/nectar-inner-silence/

Hildegard von Bingen

De invloed van de werken van Hildegard von Bingen (1098-1179) is groot en vormt tot op de dag van vandaag voor velen een bron van universele en tijdloze kennis en inspiratie. “Scivias”, de inspiratiebron voor het concert dat het trio NECTAR i.s.m. de Duitse sopraan Ute Kreidler  aanbiedt.
Een in 2016 gecomponeerde vijfdelige orgelcompositie vormt de rode draad in het concert. Afgestemd op de delen van deze compositie, zullen er liederen klinken van Hildegard von Bingen. Tevens zullen zich tijdens het concert spontane, nieuwe klanken ontvouwen. Alle klanken voortkomend uit die ene Bron die ook Hildegard von Bingens inspiratiebron bewoog.

Boekingen

Wij zijn te boeken voor concerten bij diverse  uiteenlopende gelegenheden.
Voorbeelden van gelegenheden en/of evenementen zijn o.a. theater, openingen, symposia, seminars, exposities, intermezzo’s bij bijvoorbeeld lezingen, yogasessies, meditatieve bijeenkomsten, losmaking-, rouw-, trouw- of andere rituelen.  
Een kleine greep uit de locaties die wij al gezocht hebben zijn kastelen, stoomgemalen, kerkjes, kapellen, musea, theater, tuinen en verzorgingstehuizen.
Maar uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden.

Contact: cliqfrequency@gmail.com.

Ute Kreidler (sopraan)
Jacqueline van Koolwijk (piano/keyboards/orgel, nada tarangini/swaramandala/sansula)
Nicole Schmaloer (dwarsfluiten alt & sopraan)
Siem Ranoesetiko (percussie, klankbuizen & bells)